A Műfelszer Kft. a szerszámkészítés mellett megbízható és precíz műanyagfröccsöntési tevékenységet is folytat.  A műanyagfröccsöntés terén műszaki, háztartási, építőipari és egyéb kiváló minőségű termékek gyártásával foglalkozunk.

Mit érdemes tudni a műanyagfröccsöntésről?

A fröccsöntés a műanyag feldolgozás egy formája, mely során bonyolult térbeli formákat állítunk elő különféle műanyag alapanyagokból. Nagy darabszámnál igen gazdaságos és költséghatékony gyártási forma, hulladék alig keletkezik. A műanyagfröccsöntés során a műanyag granulátumot a csiga a kompressziós zónába továbbítja először, ahol az megolvad és sűrűsödik, majd a szerszámba ömlik, ahol kitölti a rendelkezésre álló teret, így képezve a kívánt formát. A fröccsöntött darab rövid hűlést követően akár használható is.

Milyen műanyagfröcsöntő gépek találhatóak meg a kínálatunk között?

  • ARBURG 170-200-90
  • ARBURG 270-350-90
  • ARBURG 270-500-210
  • ARBURG 270-500-210
  • ARBURG 320-850-210
  • ARBURG 420C 1000-250
  • ARBURG 420C 1000-290

Az általános műanyagfajtákon kívül  műszaki alapanyagokat is feldolgozunk, amelyek speciális termékekhez szükségesek.

Miért érdemes minket választani a műanyagfröccsöntésre?

Társaságunk célja, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, amelynek alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció. Gépeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal szeretnék hozzájárulni a vállalkozások sikeres működésével Munkatársaink naprakész szakmai tudással rendelkeznek, amely által minden kérdésükre, és kérésükre a lehető legjobb megoldást tudjuk biztosítani nem csak a műanyagfröccsöntés területén.

Műanyagfröccsöntés korszerűen, rendkívül pontos paraméterekkel

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a műanyagfröccsöntéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a műanyagfröccsöntéssel kapcsolatban!